Column

31Shares
Share Button

Manneke_PisAls beste getest

In heel wat relaties zorgt het voor spanning. Vooral vrouwmensen hebben er last van. En dat is begrijpelijk, want de dames worden letterlijk in de zeik gezet. Door wat? Door de plasspetters van de heren. Ja, eet u smakelijk.

Je denkt misschien: ‘Moet dat nu, een stukje over plasspetters?’ Ik zeg dan: Ja, dat moet, want er is goed nieuws over het gele gevaar. Dus even volhouden, want na het zoet komt na het zuur.

Het verheugende nieuws is dat wetenschappers hebben ontdekt wat het ideale standje is dat ervoor zorgt dat de witte pot de gele straal onbevlekt ontvangt. Volgens de kleinste-kamergeleerden is dit het geval als de man sproeit op een afstand van maximaal 15 tot 17 centimeter en in een zo scherp mogelijke hoek. Een kwestie van plassen en meten dus.

Ik ondervond dat dit gemakkelijker is gezegd dan gedaan. Toen ik het voor de 17e keer probeerde, liep ik namelijk een halve hernia op. Een pijnlijke affaire, ook omdat ik het plaslokaal moest verlaten met een zeiknatte pantalon op mijn enkels. Overigens de eerste keer sinds ik vier was.

Natuurlijk had ik eerst het héle onderzoeksverslag moeten lezen en niet direct aan de slag moeten gaan. Dan had ik vooraf geweten dat de eindconclusie van de plasgeitenbrijers is, dat zittend plassen nog altijd de beste methode is tegen het buiten de pot piesen.

Naast deze wijsheid achteraf, ontdekte ik nog iets anders. Dat gebeurde nadat ik las dat de geleerden het onderzoek uitvoerden in antwoord op herhaaldelijke kritiek van hun moeders en enkele stukgelopen relaties. Ik besefte plots dat de hevigheid van de kritiek op het ernaast plonzen, een graadmeter is voor de kwaliteit van een relatie.

Dus, heb je als man een relatie en twijfel je over de kwaliteit ervan? Sproei dan kwistig in het rond en wacht de reactie van je partner af. Krijg je slechts milde verwijten te horen, dan kan je relatie tegen een stootje. Krijg je daarentegen hevige kritiek, dan kan het wel eens zo zijn dat jouw spetters de laatste druppels zijn die de emmer doen overlopen.

Tot slot nog dit. Kies je als man liever voor een meer hygiënische relatietest, gebruik dan de sorry-ik-vergat-het-dopje-van-de-tandpasta-weer-terug-op-de-tube-te-draaien-methode. Deze manier is niet alleen schoner, maar het levert je ook nog eens een frisse adem op. Inderdaad, alsof er een engeltje over je tong piest.

Manneke_klein_spetter

Share Button
31Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.