De eerste reacties van lezers

246Shares
Share Button

Beste mensen,

Hierbij een kleine update over Op het tapijt gebracht nu het boek enkele dagen uit is.

De belangstelling overtreft de verwachtingen, net als het aantal bestelde exemplaren. Inmiddels hebben de  eerste mensen het boek binnen (zie afbeelding) en zijn begonnen met lezen. Wat reacties:

“Het begin is al zeer pakkend” – André

“Heel snel dit boek, 15 maanden na Apostelkind. Leest heel goed. Goede schrijfstijl en is degelijk onderbouwd. Heb een hoop geleerd over toxisch leiderschap en het model van Lalich maakt zoveel duidelijk over het opgesloten individu, dat door die gevangenschap een beperkte kijk heeft op de realiteit. Zeer verhelderend!” – Teresa

Iedereen veel dank voor de support! Ik ben ook benieuwd wat anderen ervan vinden, dus laat gerust van je horen. Tot het volgende bericht.

Jeroen  😎

 

 

Share Button
246Shares

3 reacties op “De eerste reacties van lezers

  1. De bizarre wereld van het apostolisch genootschap, waarin ik opgroeide, systematisch ontleed en geduid aan de hand van meerdere wetenschappelijke inzichten. Tot mijn verrassing las ik exact hetzelfde citaat van Tang terug, dat mij ooit sterk trof. Hulde Jeroen Griekspoor. Laat alles maar op het tapijt komen.

  2. Na de duidelijke aanleiding en vragen waar het boek antwoord op wil geven blijf ik lezen en bladzijdes omslaan. Ik lees mijn geschiedenis en achtergronden, geschreven door ene Jeroen die ik niet ken en nooit gesproken heb.
    Wat je schrijft is kraakhelder en herkenbaar. Alsof ik weer even een grote stap terug in de tijd zet.
    Wat heb je dit goed geschreven!

  3. Zelf ben ik best benieuwd naar dit boek. Tijdens de uitvaart van je vader heb ik met bewondering en verbazing naar jou zitten luisteren. Zo zie je maar dat er meer achter de gesloten deuren gebeurt dan men denkt. Ik zit nog te twijfelen om dit boek te bestellen, terwijl ik ook enorm nieuwsgierig ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.