De eerste reacties van lezers

246Shares
Share Button

Beste mensen,

Hierbij een kleine update over Op het tapijt gebracht nu het boek enkele dagen uit is.

De belangstelling overtreft de verwachtingen, net als het aantal bestelde exemplaren. Inmiddels hebben de  eerste mensen het boek binnen (zie afbeelding) en zijn begonnen met lezen. Wat reacties:

“Het begin is al zeer pakkend” – André

“Heel snel dit boek, 15 maanden na Apostelkind. Leest heel goed. Goede schrijfstijl en is degelijk onderbouwd. Heb een hoop geleerd over toxisch leiderschap en het model van Lalich maakt zoveel duidelijk over het opgesloten individu, dat door die gevangenschap een beperkte kijk heeft op de realiteit. Zeer verhelderend!” – Teresa

Iedereen veel dank voor de support! Ik ben ook benieuwd wat anderen ervan vinden, dus laat gerust van je horen. Tot het volgende bericht.

Jeroen  😎

 

 

Share Button
246Shares

5 reacties op “De eerste reacties van lezers

 1. Als u het boek van Renske Doorenspleet heeft gelezen raad ik u aan dit boek ook te lezen!
  U zult een beter totaaloverzicht krijgen waarin de Apostolische jeugd (waaronder ik zelf) opgroeide.

  Ex-Apostolischen U zult inzien dat u niet gek was…

  Ik begrijp dat vele ex-Apostolischen nu wel een schade vergoeding willen claimen. Maar misschien moeten wij ook eens denken aan hoe het nu moet met de huidige jeugd die nu opgroeit in dergelijke religieuze groeperingen. En dan bedoel ik niet alleen het Apostolisch Genootschap! Misschien iets voor weer een ander boek? Laat de Nederlandse regering te veel toe?
  Als kind voelde ik mij totaal in de steek gelaten door de overheid. Ik begrijp dat godsdienstvrijheid een groot goed is en het een hele opgave om daaraan te sleutelen. Maar ik wil toch de regering op zijn minst wakker schudden! Want dit kan anno 2021 echt niet meer.
  Dit geld zowel voor kleine geloofsovertuigingen als voor grote wereldreligies.
  Jeroen bedankt voor dit geweldige boek!

 2. Heel mooi boek. Een aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe en waarom e.e.a. binnen het Apostolisch Genootschap is gegaan zoals het is gegaan. Voor mij geeft het antwoord op de vele vragen die ik al jaren heb. Bovendien is het uitermate toegankelijk geschreven.

 3. De bizarre wereld van het apostolisch genootschap, waarin ik opgroeide, systematisch ontleed en geduid aan de hand van meerdere wetenschappelijke inzichten. Tot mijn verrassing las ik exact hetzelfde citaat van Tang terug, dat mij ooit sterk trof. Hulde Jeroen Griekspoor. Laat alles maar op het tapijt komen.

 4. Na de duidelijke aanleiding en vragen waar het boek antwoord op wil geven blijf ik lezen en bladzijdes omslaan. Ik lees mijn geschiedenis en achtergronden, geschreven door ene Jeroen die ik niet ken en nooit gesproken heb.
  Wat je schrijft is kraakhelder en herkenbaar. Alsof ik weer even een grote stap terug in de tijd zet.
  Wat heb je dit goed geschreven!

 5. Zelf ben ik best benieuwd naar dit boek. Tijdens de uitvaart van je vader heb ik met bewondering en verbazing naar jou zitten luisteren. Zo zie je maar dat er meer achter de gesloten deuren gebeurt dan men denkt. Ik zit nog te twijfelen om dit boek te bestellen, terwijl ik ook enorm nieuwsgierig ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.