#maakkennismaandag

20Shares
Share Button

 3 september

Een luchtig, muzikaal en bovenal gezellig radioprogramma: dat is #maakkennismaandag op Meerradio, te beluisteren iedere maandagavond tussen 7 en 9.

Met o.a.:

  • de speciale dagen van de week
  • opvallend regionieuws
  • de Splintertip (zie hieronder)
  • het album van de week (zie hieronder) en…
  • de (culturele) agenda

Album van de week

De Nederlandse zangeres Kovacs bracht haar 2e album Cheap Smell uit. Een 2e album dat voor elke artiest minstens net zo goed moet zijn als de 1e, wil hij of zij op langere termijn een potje kunnen breken.

Welnu, Kovacs slaagt daarin. Sterker nog: deze 2e langspeler klinkt beter dan het debuut, omdat ze het aandurft ook meer funky en popgeluid te laten horen.

Dat dit goed uitpakt is ook weer niet zo gek. Kovacs beschikt over een dijk van een stem, wat betekent dat ze zowat van elk nummer een goed nummer kan maken.

Kortom: een zich ontwikkelende artiest waar Nederland beretrots op mag zijn. En van Cheap smell, vind je hierboven de track Priceless.

Splintertip

De Splinterrrtip deze week is van wat een Japanner schijnt te zijn, want als je zijn naam op de diverse kanalen zoekt, vind je letters en tekens die voor de gemiddelde westerse mens niet zijn te ontcijferen.

Wat we wel weten? Dat het gaat om ene Sirup, een jongeman die begin augustus zijn 2e EP lanceerde, met daarop dit heerlijke R&B / Funknummer Do well.

Veel luisterplezier!

Share Button
20Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.